• Nieuwsbrief Mei 2017

Nieuwsbrief Mei 2017

 

 

 

Elektrisch varen: lief voor je oren

 

Iedereen die voor het eerst over de grachten vaart in een boot met een elektrische motor weet hoe stil het kan zijn: je hoort meeuwen krijsen, golven kabbelen en hoeft je stem niet te verheffen om je bootgenoot te bereiken. Elektrische motoren fluisteren waar diesels nog wel eens grommen.

 

Bierenbroodspot heeft zich op de elektrische motorenmarkt gestort.

Eric Bierenbroodspot ziet drie grote voordelen van elektrisch varen: het is milieuvriendelijk, de motoren zijn onderhoudsarm en ze maken geen geluid. Bovendien is het binnenhaventarief van de gemeente Amsterdam veel goedkoper voor elektrische boten. Bierenbroodspot heeft zich op de elektrische motorenmarkt gestort. Het grote nadeel is de afhankelijkheid van accu’s. Wie lang – of hard - wil varen, heeft een enorme accucapaciteit nodig of moet onderweg op zoek naar een stopcontact. En die zijn schaars langs het water.

 

Daarom heeft Bierenbroodspot sinds deze week een elektrische laadpaal op de Zoutkeetsgracht: stop uw stekker in één van de vier stopcontacten en laadt elke accu op. Gratis voor klanten. Tegen een kleine vergoeding voor passanten. Op de handige app van Waternet zijn trouwens alle Amsterdamse laadpunten voor boten te vinden.

 

 

Zoals bij liefhebber Eric past, heeft hij net zo lang gezocht tot hij die leveranciers heeft gevonden die de beste prijs-kwaliteit leveren. Hij is groot fan van de producten van Victron Energy. De Blue Smart IP65 acculader werkt snel en slim en heeft als voordeel dat je via je mobiel kunt controleren of je accu vol is.

Koop de Blue Smart IP65 nu voor
139,50 euro. (Normaal 155 euro.) Loop even langs de werf of bestel via de webwinkel.
Deze aanbieding is geldig tot 1 juni.

 

 

Vanzelfsprekend blijft Bierenbroodspot ook actief in de dieselmarkt. Hebt u trouwens al eens nagedacht over een hybride motor voor de boot? Bierenbroodspot is van alle markten thuis. Kom langs en wij geven graag advies welke motor het beste bij u en uw boot past.

Eric en Marion Bierenbroodspot

 

 

Vierwindenstraat 10
1013LA Amsterdam
Telefoon: 020-6245099

E-mail:    info@bierenbroodspot.nl
Internet:  bierenbroodspot.nl
Onze webwinkel is nu 24/7 geopend

 

Verwante Tags

Victron Elektrisch varen elektrische laadpaal Blue Smart IP65 nu voor 139 50 euro.

Reacties

Note: HTML is not translated!