Referenties

Bedrijven welke gebruik maken van onze hellingen, overdekte verwarmde loods en onze service en onderdelen leverantie.


Sinds de oprichting van Canal in 1984, heeft het bedrijf altijd een duurzaam beleid gevoerd om binnen de bedrijfsvoering de belasting op het milieu te beperken. Inmiddels heeft dat geresulteerd in een vloot met 12 op aardgas varende schepen, 9 elektrische sloepen en één op waterstof, 3 hybride diesel-elektrische schepen en in de rest van de vloot de schoonste nieuwe dieselmotoren.

Stromma Nederland is de nieuwe naam van Canal Company.

Sinds het voorjaar van 2016 is deze oude bekende in Amsterdam onderdeel van de Zweeds Stromma Group.Smidtje

Een rondvaart door Amsterdam, een ervaring rijker!

Rederij ‘t Smidtje biedt een bijzonder en uitgebreid assortiment aan rondvaarten. Van een intiem boottochtje voor twee personen tot een vaarevenement voor een groot gezelschap: u vindt vast en zeker een passend schip in onze vloot.


HI

Holland International Rondvaart 

De 100 Highlights rondvaart Amsterdam brengt je langs de vele bezienswaardigheden die Amsterdam rijk is. Grachtenpanden uit de Gouden Eeuw, de Westerkerk, het Anne Frankhuis, je ziet ze allemaal in één rondvaart. Amsterdam bekijken was nog nooit zo ontspannen. Rondvaarten over de grachten van Amsterdam zijn dé manier om de stad te leren kennen. Met de 100 Highlights rondvaart mis je niks van deze prachtige stad en ontdek je zelf waarom de Amsterdamse grachten door UNESCO zijn bestempeld tot Werelderfgoed.


Sleepjesloepje

Watersportbedrijf Vanmeelis en ZoonJasmijn

Jasmijn Rondvaart

Voor een ontspannen, gezellige rondvaart door de mooie grachten van Amsterdam ben je bij Jasmijn Rondvaart aan het goede adres!